Sari la conținut

Revocarea accesului la un cont de autentificare

Nu vă mai autentificați în RaiDrive cu Google, Microsoft, Apple, Facebook, GitHub sau NAVER. Eliminați RaiDrive din aplicațiile în care vă autentificați cu acel cont.

  • Contul RaiDrive și abonamentul dumneavoastră rămân. Data viitoare când vă autentificați, serviciul vă cere din nou să permiteți accesul RaiDrive.
  • Unitățile dumneavoastră păstrează accesul la spațiul de stocare. Pentru a-l elimina, consultați Revocarea accesului la un cont de stocare.
  • Un cont de e-mail RaiDrive nu are nimic de eliminat la un alt serviciu.

Google

  1. Deschideți Linked apps în Contul dumneavoastră Google.
  2. Faceți clic pe RaiDrive sau RaiDrive (Business).
  3. Sub Conectează-te cu Google, faceți clic pe Vezi detaliile.
  4. Faceți clic pe Încetează să folosești funcția Conectează-te cu Google, apoi confirmați.

RaiDrive în Aplicații conectate din Contul Google: Conectează-te cu Google, accesul la Contul Google și Șterge tot

Microsoft

Cont personal

Pentru un cont Microsoft personal Outlook.com, Hotmail sau de alt fel.

  1. Deschideți App access în secțiunea Confidențialitate a contului dumneavoastră Microsoft.
  2. Faceți clic pe Detalii lângă RaiDrive.
  3. Faceți clic pe Opriți distribuirea.

Detaliile RaiDrive în Acces la aplicație dintr-un cont Microsoft, cu Opriți distribuirea

Dacă RaiDrive apare de două ori, opriți partajarea pentru ambele. Cele două intrări arată aceleași permisiuni, deci nu puteți deosebi care este autentificarea. Astfel eliminați și accesul RaiDrive la OneDrive; conectați din nou unitatea ca să o folosiți în continuare.

Eliminarea permisiunii poate dura până la 1 oră.

Cont de serviciu sau de școală

Pentru un cont pe care vi-l oferă organizația dumneavoastră.

  1. Deschideți portalul Aplicațiile mele.
  2. Pe cardul RaiDrive, faceți clic pe ⋮.
  3. Faceți clic pe Manage your application.
  4. Faceți clic pe Revoke consent.

Nu puteți revoca o permisiune la care a consimțit administratorul dumneavoastră. Întrebați-l pe administrator.

Apple

  1. Deschideți Cont Apple.
  2. Faceți clic pe Autentificare și securitate, apoi pe Autentificare cu Apple.
  3. Faceți clic pe RaiDrive.
  4. Faceți clic pe Încetați utilizarea Autentificare cu Apple, apoi pe Încetați utilizarea.

RaiDrive în Autentificare cu Apple dintr-un Cont Apple, cu Încetați utilizarea Autentificare cu Apple

Pe un iPhone, deschideți Configurări, atingeți numele dumneavoastră, apoi atingeți Autentificare cu Apple. Selectați RaiDrive și atingeți Ștergeți.

Acest lucru se aplică tuturor aplicațiilor de la același dezvoltator.

Facebook

  1. Deschideți Aplicații și site-uri web în setările Facebook.
  2. Faceți clic pe Șterge lângă RaiDrive.
  3. Faceți clic din nou pe Șterge pentru a confirma.

RaiDrive în Aplicații și site-uri web din setările Facebook, cu Șterge

GitHub

  1. Deschideți Applications în setările GitHub.
  2. Faceți clic pe fila Authorized OAuth Apps.
  3. Faceți clic pe meniul de lângă RaiDrive, apoi pe Revoke.
  4. Faceți clic pe I understand, revoke access.

RaiDrive în Authorized OAuth Apps din setările GitHub, cu meniul deschis la Revoke

  1. Deschideți Apps/Sites connected with NAVER în NAVER ID.
  2. Faceți clic pe RaiDrive.
  3. Faceți clic pe Disconnect.

Ajutor de la NAVER