Hyppää sisältöön

Kirjautumistilin käyttöoikeuden poistaminen

Lopeta kirjautuminen RaiDriveen Googlella, Microsoftilla, Applella, Facebookilla, GitHubilla tai NAVERilla. Poista RaiDrive niiden sovellusten luettelosta, joihin kirjaudut kyseisellä tilillä.

  • RaiDrive-tilisi ja tilauksesi säilyvät. Kun kirjaudut seuraavan kerran, palvelu pyytää sinua sallimaan RaiDriven uudelleen.
  • Asemasi säilyttävät tallennustilan käyttöoikeuden. Voit poistaa sen ohjeella Tallennustilan tilin käyttöoikeuden poistaminen.
  • RaiDrive-sähköpostitilillä ei ole mitään poistettavaa toisessa palvelussa.

Google

  1. Avaa Google-tilisi Linked apps -sivu.
  2. Napsauta RaiDrive tai RaiDrive (Business).
  3. Napsauta kohdassa Kirjaudu Google-tilillä Katso tiedot.
  4. Napsauta Lopeta Kirjaudu Google-tilillä ‐ominaisuuden käyttö ja vahvista.

RaiDrive Google-tilin Linkitetyt sovellukset -sivulla: Kirjaudu Google-tilillä, Google-tilin käyttöoikeus ja Poista kaikki

Microsoft

Henkilökohtainen tili

Outlook.com-, Hotmail- tai muulle henkilökohtaiselle Microsoft-tilille.

  1. Avaa Microsoft-tilisi Tietosuoja-osiosta App access.
  2. Napsauta Tiedot RaiDriven vieressä.
  3. Napsauta Lopeta jakaminen.

RaiDriven tiedot Microsoft-tilin Sovelluksen käyttöoikeus -sivulla, mukana Lopeta jakaminen

Jos RaiDrive on luettelossa kahdesti, napsauta molemmille Lopeta jakaminen. Merkinnöillä on samat käyttöoikeudet, joten et voi erottaa, kumpi on kirjautuminen. Tämä poistaa myös RaiDriven käyttöoikeuden OneDriveen; yhdistä asema uudelleen, jos haluat jatkaa sen käyttöä.

Käyttöoikeuden poistuminen voi kestää enintään 1 tunnin.

Työ- tai koulutili

Tilille, jonka organisaatiosi antaa sinulle.

  1. Avaa Omat sovellukset -portaali.
  2. Napsauta RaiDrive-ruudussa ⋮.
  3. Napsauta Manage your application.
  4. Napsauta Revoke consent.

Et voi peruuttaa käyttöoikeutta, jonka järjestelmänvalvojasi on hyväksynyt. Pyydä apua järjestelmänvalvojalta.

Apple

  1. Avaa Apple‑tili.
  2. Napsauta Kirjautuminen ja suojaus ja sitten Kirjaudu sisään Applella.
  3. Napsauta RaiDrive.
  4. Napsauta Lopeta Kirjaudu sisään Applella ‑toiminnon käyttö ja sitten Lopeta käyttö.

RaiDrive Apple Accountin Kirjaudu sisään Applella -osiossa, mukana Lopeta Kirjaudu sisään Applella ‑toiminnon käyttö

Avaa iPhonessa Asetukset, napauta nimeäsi ja napauta Kirjaudu sisään Applella. Valitse RaiDrive ja napauta Poista.

Tämä koskee kaikkia saman kehittäjän sovelluksia.

Facebook

  1. Avaa Facebook-asetuksissasi Sovellukset ja sivustot.
  2. Napsauta Poista RaiDriven vieressä.
  3. Napsauta Poista uudelleen vahvistaaksesi.

RaiDrive Facebookin asetusten Sovellukset ja sivustot -osiossa, mukana Poista

GitHub

  1. Avaa GitHub-asetuksissasi Applications.
  2. Napsauta Authorized OAuth Apps -välilehteä.
  3. Napsauta RaiDriven vieressä olevaa valikkoa ja sitten Revoke.
  4. Napsauta I understand, revoke access.

RaiDrive GitHubin asetusten Authorized OAuth Apps -osiossa, valikko avattuna kohtaan Revoke

  1. Avaa NAVER ID:ssäsi Apps/Sites connected with NAVER.
  2. Napsauta RaiDrive.
  3. Napsauta Disconnect.

Ohjeita NAVERilta